Naša zgodba

Smo mlado inovativno slovensko podjetje z več kot desetletno tradicijo, katerega osnovna dejavnost je proizvodnja tekstilnih izdelkov za najmlajše in malo starejše. S svojo blagovno znamko »VIVA-DESIGN – smo po zaslugi visoke kvalitete in neprekosljive uporabniške podpore postali vodilno Slovenske podjetje v proizvodnji previjalnih podlog, otroške posteljnine, zaščitnih nepremočljivih rjuh, frotir/wellnes programa in tekstilne opreme. Tekstilne izdelke dobavljamo za vrtce, bolnišnice, domove za ostarele ter zdravstvene, dijaške, študentske in počitniške domove  v Sloveniji in tujini. Skozi leta proizvodnje in lastnega razvoja za zahteven Slovenski trg in hkrati tudi tuja tržišča smo na trgu otroškega tekstilnega programa dosegli visok nivo kvalitete in postali takoj prepoznavni po zaslugi svojevrstnega dizajna naših izdelkov.

 

Del našega vsakdana je večkratna kontrola kvalitete in pozornost na detajle, kar je tudi vodilo našega proizvodnega procesa. Velik del razvojne ekipe predstavljajo ženske – mamice, babice ter tete, ki v proces oblikovanja in snovanja izdelkov vnašajo svoje izkušnje iz materinstva. Tako lahko skrbimo za nenehne izboljšave izdelkov in se trudimo vam – staršem, našim strankam, ponuditi izdelek, ki ustreza njihovim (vašim) visokim pričakovanjem, saj je za otroka najboljši dar njihovo udobje.

Kje nas lahko najdete?

 

Posamezne izdelke iz naše ponudbe si je možno ogledati v večjih otroških trgovinah in na naši spletni trgovini, kjer jih je lahko tudi enostavno naročite preko spleta. Izbirate lahko med širokim asortimentom otroškega tekstila in ostale opreme v različnih barvnih odtenkih za malčke vseh starosti, vse od rojstva pa do šolskih klopi. Naši izdelki so narejeni izključno iz koži prijaznih materialov brez škodljivih substanc. Po ugodnih cenah lahko pri nas zraven tekstilnih proizvodov najdete tudi veliko nepogrešljivih dodatkov, vse pa je za vas zbrano na enem mestu. Posamezne izdelke je mogoče v živo naročiti tudi na večjih prodajnih mestih širom Slovenije.

Glavna področja naše dejavnosti obsegajo:

•    lasten razvoj in proizvodnja tekstilnih izdelkov za vse starostne skupine
•    prodaja in proizvodnja zahtevnega tehničnega tekstila
•    proizvodnja in predelava tehničnega tekstila po željah in naročilih strank
•    tekstilni proizvodi za otroško in zdravstveno branžo
•    tapeciranje zahtevnega tehničnega tekstila v zdravstvenih domovih

Naša vizija za prihodnost je ostati na vrhu najprepoznavnejših podjetij na področju otroških tekstilnih izdelkov ter poskrbeti, da bodo naši malčki obdani s skrbno izbranimi ter proizvedenimi, koži prijaznimi materiali brez škodljivih substanc.

Želimo vam prijetno, varno in udobno rast vašega malčka!

Osnovni podatki podjetja:

POSREDNIŠTVO IN IZOBRAŽEVANJE
FRANC GERM S.P.
ZG. BISTRICA 67
2310 SLOVENSKA BISTRICA

Tel: 030 285 648

Email: info@viva-design.si

ID za DDV: SI74002988