35×85 cm nepremočljiva zaščitna rjuha – troslojna

6.71

Rok dobave: 1 dan

Mehka nepremočljiva zaščitna podloga Viva-Germ

 

Ni na zalogi
00204

Ni na zalogi

Primerjaj

Opis

MEHKA NEPREMOČLJIVA ZAŠČITNA PODLOGA ZA VZMETNICO

 • V celoti je obdana z bombažnim slojem, ki je mehak in ne prepušča vode.
 • Ne prepušča tekočine: urin, voda, kri.
 • Ne prepušča bakterij in pršic, ki povzročajo astmo in alergijske reakcije
 • Je zrakoprepustna.
 • Idealna za ohranjanje čiste in higienične postelje.
 • Pralna na 95 stopinj Celzija.
 • Sušilna v sušilnem stroju.
 • Izredno vpojna.
 • Popolnoma prekrije uporabno površino.
 • Prilagodljiva vsem letnim časom.
 • Ne povzroča šumenja

SESTAVA:

Zgornji sloj: 100% bombaž
Srednji sloj: Nepremočljiva MO membrana
Spodnji sloj: 100% bombaž

Proizvedeno v Sloveniji. Lastna proizvodnja.

100 %  CERTIFICIRAN BOMBAŽ

Dodatne informacije

Rok dobave

1 dan

Velikost

85×35 cm

Kako vzdrževati naše rjuhe?

Naše rjuhe so pralne na 95 stopinj. Polikamo jih lahko na strani z bombažno tkanino, prav tako pa jih lahko damo v sušilni stroj.

Kako pravilno namestiti rjuho:

Nepremočljiva rjuha ima ob vogalih močno prišite 4 elastike, ki jih namestimo na vzmetnico. Nad nepremočljivo podlogo se namesti rjuha. Po uporabi se enostavno sname in opere.

Stroški pošiljanja v Sloveniji znašajo 2,50 EUR za celotno pošiljko.

Vse cene že vsebujejo DDV, razen če je izrecno navedeno drugače. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti.

Nakup brez tveganja:

Zagotovite si nakup naših izdelkov brez tveganja. V kolikor ob prejemu izdelka z njegovo kvaliteto ne boste zadovoljni, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni. Pogoj za to je, da izdelek ne sme imeti znakov uporabe in da se nahaja v original embalaži.

Rok dobave:

Naročeni izdelki bodo dostavljeni na katerikoli naslov na območju Slovenije. Dostavil vam jih bo naš pogodbeni partner Pošta Slovenije. Pri vas bodo dostavljeni že naslednji delovni dan, najkasneje pa v roku treh delovnih dni. Ob odpremi pošiljke boste preko SMS-a obveščeni o dostavi.

Načini plačila:

Plačilo po povzetju:

Pri izbiri plačila »po prevzemu/povzetju« ne pozabite na gotovino, saj paketa ne boste mogli prevzeti brez plačila. Kupnino boste plačali dostavni službi ob dostavi. Pri plačilu po povzetju je potrebno prišteti k naročenemu znesku še +1,05 EUR odkupnine. Tega stroška ni, v kolikor se odločite za drugo obliko plačila.

Plačilo po predračunu:

Pri izbiri »po predračunu« vam bomo poslali predračun s podatki za nakazilo denarja na vaš elektronski naslov, s katerim ste se registrirali kot uporabnik spletne trgovine. Ko bo blago pripravljeno (cca. v 2 delovnih dneh oz. odvisno od dobavnega roka), boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo o dobavljivosti izdelka in nadaljnje napotke za plačilo. Dokler ne prejmete elektronskega sporočila, ne nakazujte kupnine. Takoj po prejetem plačilu bo pošiljka odpremljena.

Plačilo preko sistema Paypal:

Paypal je način plačila s kreditnimi karticami, ki omogoča 100% varnost za kupca. Plačilo je na našem PayPal računu vidno že v roku nekaj minut. V kolikor vašega plačila na naš PayPal račun ne bomo prejeli v roku nekaj dni, vas bomo o tem obvestili na elektronski naslov ali po telefonu na telefonsko številko, ki ste ju pustili ob oddaji naročila.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je shranjena v elektronski obliki na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku s prošnjo na elektronsko pošto ponudnika info@viva-design.si.. Kupec lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče ponudnika na njegovo kontaktno telefonsko številko 030 285 648 ali ga kontaktira preko elektronskega naslova info@viva-design.si..