Zadnji kos LAHEK OTROŠKI STOLČEK

29.99 23.99

Rok dobave: 1 dan

Lahek otroški stolček /foteljček

Ni na zalogi
00290-1-1-1

Ni na zalogi

Primerjaj

Opis

Lahek otroški stolček/ fotelj narejen iz pene in prevlečen z bombažno prevleko, ki nudi vašemu malčku popolno udobje pri njegovi uporabi, igri in počitku.

Skrbno izbrani motivi bodo popestrili vašemu malčku njegov vsakdanjik pri raziskovanju in odkrivanju otroških radosti.

 

Prevleka je narejena iz 100 % bombaža .

Vzdrževanje:Prevleka se enostavno sname z zadrgo in je pralna je na 40 stopinj.

Dimenzija: 42,5 x 33x 51 cm

Namen uporabe: Foteljček je primeren za otroke od 9 mesecev  oz. ko shodijo do 5 let.

 

 Izdelano v Sloveniji. Lastna proizvodnja. www. viva-design.si

 

 

Dodatne informacije

Rok dobave

1 dan

Prevleka je snemljiva na zadrgo in pralna na 40 stopinj Celzija. Prevleka se v sušilnem stroju.

Stroški pošiljanja v Sloveniji znašajo 3,50 EUR za celotno pošiljko.

Vse cene že vsebujejo DDV, razen če je izrecno navedeno drugače. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti.

Nakup brez tveganja:

Zagotovite si nakup naših izdelkov brez tveganja. V kolikor ob prejemu izdelka z njegovo kvaliteto ne boste zadovoljni, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni. Pogoj za to je, da izdelek ne sme imeti znakov uporabe in da se nahaja v original embalaži.

Rok dobave:

Naročeni izdelki bodo dostavljeni na katerikoli naslov na območju Slovenije. Dostavil vam jih bo naš pogodbeni partner Pošta Slovenije. Pri vas bodo dostavljeni že naslednji delovni dan, najkasneje pa v roku treh delovnih dni. Ob odpremi pošiljke boste preko SMS-a obveščeni o dostavi.

Načini plačila:

Plačilo po povzetju:

Pri izbiri plačila »po prevzemu/povzetju« ne pozabite na gotovino, saj paketa ne boste mogli prevzeti brez plačila. Kupnino boste plačali dostavni službi ob dostavi. Pri plačilu po povzetju je potrebno prišteti k naročenemu znesku še +1,05 EUR odkupnine. Tega stroška ni, v kolikor se odločite za drugo obliko plačila.

Plačilo po predračunu:

Pri izbiri »po predračunu« vam bomo poslali predračun s podatki za nakazilo denarja na vaš elektronski naslov, s katerim ste se registrirali kot uporabnik spletne trgovine. Ko bo blago pripravljeno (cca. v 2 delovnih dneh oz. odvisno od dobavnega roka), boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo o dobavljivosti izdelka in nadaljnje napotke za plačilo. Dokler ne prejmete elektronskega sporočila, ne nakazujte kupnine. Takoj po prejetem plačilu bo pošiljka odpremljena.

Plačilo preko sistema Paypal:

Paypal je način plačila s kreditnimi karticami, ki omogoča 100% varnost za kupca. Plačilo je na našem PayPal računu vidno že v roku nekaj minut. V kolikor vašega plačila na naš PayPal račun ne bomo prejeli v roku nekaj dni, vas bomo o tem obvestili na elektronski naslov ali po telefonu na telefonsko številko, ki ste ju pustili ob oddaji naročila.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je shranjena v elektronski obliki na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku s prošnjo na elektronsko pošto ponudnika info@viva-design.si.. Kupec lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče ponudnika na njegovo kontaktno telefonsko številko 030 285 648 ali ga kontaktira preko elektronskega naslova info@viva-design.si..