Plačila in strošek dobave

Stroški pošiljanja v Sloveniji znašajo 3,50 EUR za celotno pošiljko.

Vse cene že vsebujejo 22% DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti.

Nakup brez tveganja

Zagotovite si nakup naših izdelkov brez tveganja. V kolikor ob prejemu izdelka z njegovo kvaliteto ne boste zadovoljni, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni. Pogoj za to je, da izdelek ne sme imeti znakov uporabe in da se nahaja v original embalaži.

Rok dobave

Naročeni izdelki bodo dostavljeni na katerikoli naslov na območju Slovenije. Dostavil vam jih bo naš pogodbeni partner Pošta Slovenije ali GLS. Pri vas bodo dostavljeni že naslednji delovni dan, najkasneje pa v roku treh delovnih dni. Ob odpremi pošiljke boste preko SMS-a obveščeni o dostavi.

Izbirate lahko med različnimi načini plačila, in sicer:

Plačilo po povzetju

Pri izbiri plačila »po prevzemu/povzetju« vam bodo naročilo dostavili  na dom ali na želeno drugo lokacijo po vaši izbiri. Ob prevzemu paketa pokažete osebni dokument Kupnino boste plačali dostavni službi ob dostavi. Pri plačilu po povzetju je potrebno prišteti k naročenemu znesku še +1,05 EUR odkupnine saj si Pošta zaračuna provizijo. Tega stroška ni, v kolikor se odločite za drugo obliko plačila. Če vas v času dostave ni doma, bo poštni delavec pustil obvestilo o dostavi izdelkov v vašem nabiralniku, na podlagi katerega boste paket lahko osebno prevzeli na vam najbližji poštni enoti. Naročene izdelke v tem primeru plačate ob prevzemu v enoti Pošte Slovenije.

Plačilo po predračunu

Pri izbiri »po predračunu« vam bomo poslali predračun s podatki za nakazilo denarja na vaš elektronski naslov, s katerim ste se registrirali kot uporabnik spletne trgovine. Ko bo blago pripravljeno (cca. v 2 delovnih dneh oz. odvisno od dobavnega roka), boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo o dobavljivosti izdelka in nadaljnje napotke za plačilo. Dokler ne prejmete elektronskega sporočila, ne nakazujte kupnine. Takoj po prejetem plačilu bo pošiljka odpremljena.

Z izvedbo naročila bomo pričeli po prejemu obvestila o prejetem plačilu.

Podatki za izpolnitev plačilnega naloga UPN

Namen plačila: Plačilo spletnega naročila
Ime/Naziv: Posredništvo in izobraževanje Franc Germ s.p.,
Naslov: ., Zg.Bistrica 67,2310 Slovenska Bistrica
Referenca: vpis številke naročila (Nekatere banke zahtevajo vpis dodatnih “ničel”, npr. 00 pred vpisom številke ponudbe).
Številka računa: IBAN SI56 6100 0000 6598 578

Plačilo preko sistema Paypal

Paypal je način plačila s kreditnimi karticami, ki omogoča 100% varnost za kupca. Plačilo je na našem PayPal računu vidno že v roku nekaj minut. V kolikor vašega plačila na naš PayPal račun ne bomo prejeli v roku nekaj dni, vas bomo o tem obvestili na elektronski naslov ali po telefonu na telefonsko številko, ki ste ju pustili ob oddaji naročila.

Plačilo s plačilno oz. kreditno kartico

Plačilo lahko poravnate s plačilnimi oziroma kreditnimi karticami. Kreditne kartice: MasterCard, Visa in plačilna kartica: Maestro.

Pri plačilu s plačilno oziroma kreditno kartico iz seznama izberite ustrezno.

Opozorilo: za uporabo plačilnih kartic pri svoji banki preverite, če je na kartici, s katero želite plačati, omogočena funkcija za spletno plačevanje.

Pri plačilu s plačilno kartico:

  • plačnik mora biti ista oseba ali organizacija, ki je lastnik plačilne oziroma kreditne kartice,
  • po oddaji naročila ni možna sprememba vsebine naročila oz. končnega zneska naročila, razen v posebnih primerih, ki jih določi ponudnik.

Z izvedbo naročila bomo pričeli po prejemu obvestila o prejetem plačilu.

Postopek plačila s kartico

1. korak: vnos številke kartice.

2. korak: vnos veljavnosti kartice. V primeru, da to zahteva kartica, (velja za kartici MasterCard in Visa) je potreben vnos varnostne kode vaše kartice. Če uporabljate kartico Visa ali MasterCard, je to 3-mestna številka desno od številke vaše kartice (hrbtna stran kartice).

3. korak: V primeru, da je politika poslovanja banke, kjer imate kartico (npr. Nova KBM) takšna, da zahteva še eno kodo (8-mestna koda), se vam odpre novo okno, kjer  s pomočjo ČIP kartice in OTP čitalca pridobite potrebno 8-mestno kodo.

Plačilo s plačilno oz. kreditno kartico izvedete v plačilnem okolju ponudnika plačilnega prometa. Pri izvajanju plačilnega postopka je poskrbljeno za najvišjo možno varnost podatkov o kreditnih karticah uporabnika, saj se plačilni postopek izvaja preko t.i. HTTPS protokola.

Pomembno

V kolikor izdelki, ki ste jih naročili niso na zalogi, vam bomo sredstva rezervirana za plačilo, sprostili nazaj na vaš TRR račun.
V nadaljevanju vstopate v plačilno okolje ponudnika plačilnega prometa. Pri izvajanju plačilnega postopka je poskrbljeno za najvišjo možno varnost podatkov o kreditnih karticah uporabnika, saj se plačilni postopek izvaja preko t.i. HTTPS protokola.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je shranjena v elektronski obliki na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku s prošnjo na elektronsko pošto ponudnika info@viva-design.si.. Kupec lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče ponudnika na njegovo kontaktno telefonsko številko 030 285 648 ali ga kontaktira preko elektronskega naslova info@viva-design.si .

Slovenska Bistrica, 1.6.2020