Reklamacije

Kupec lahko blago reklamira, če blago nima lastnosti, ki jih je ponudnik izrecno obljubil, če je ponudnik poslal napačne izdelke, v napačni količini, barvi ali kako drugače odstopajo od kupčevega naročila. Kupec lahko blago reklamira v 15 dneh od nakupa in zahteva zamenjavo za enak, brezhiben artikel, popravilo ali pa vračilo kupnine. Kupec lahko blago v reklamacijo vrne tako, da ga prinese osebno ali pa ga po vnaprejšnjem dogovoru s ponudnikom vrne po pošti. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo, zato se morate, če želite blago vrniti na naše stroške, o tem dogovoriti z referentom. V primeru, da ste prejeli paket poškodovan med transportom, le tega takoj reklamirajte dostavni službi in nas obvestite na e-mail: info@viva- design.si. Če ste prejeli napačen izdelek ali izdelek z napako kontaktirajte na naš e-mail info@viva- design.si in v najkrajšem možnem času Vam bomo poskušali rešiti reklamacijo.

Vračilo poškodovanih pošiljk

V primeru, da je paket fizično poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije ali GLS. Skupaj paketno službo bomo poskrbeli, da bo reklamacije rešena v najkrajšem možnem času.

Odstop od naročila in vračilo blaga

Kupec lahko brez stroškov prekliče še neodpremljeno in že oddano naročilo na elektronski naslov info@viva-design.si.. Kupec ima pravico, da kupljeno blago vrne brez kakršnekoli odškodnine. Vendar pa je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 15 dneh od prejetja blaga, in sicer na e-naslov:info@viva-design.si  ali po pošti na naslov: POSREDNIŠTVO IN IZOBRAŽEVANJE FRANC GERM S.P., ZG. BISTRICA 67, 2310 SLOVENSKA BISTRICA. Šteje se, da je sporočilo oddano pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Blago mora kupec vrniti v nadaljnjih 15 dneh.

Vrnitev prejetega blaga v 15-ih dneh po prejetju brez predhodnega pisnega obvestila se prav tako šteje za odstop od nakupa. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa. Ponudnik vrne celotno kupnino najkasneje v roku 5-ih dni od prejetja vrnjenega blaga.

Vračilo kupnine

Kupcu, ki odstopi od naročila, vrnemo plačilo izdelka. Denar vrnemo takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v 5 dneh po prejemu naročila in ko se blago nepoškodovano nahaja na sedežu podjetja.

Slovenska Bistrica 1.6.2020