Ležišče / vzmetnica za zibelko

9.99 12.99

Rok dobave: 30.9.2021

Prvo ležišče za zibelko, pri katerem smo skrbno izbrali kvaliteto pene, ki ima pravo trdoto ležišča, kar je potrjeno s certifikatom OKO TEXT STANDARD 100 – »BABY«

Na zalogi
00255
Počisti
Primerjaj

Opis

  • Poudarek na pravi trdoti ležišča
  • Prvo ležišče za zibelko, pri katerem smo skrbno izbrali kvaliteto pene, ki ima pravo trdoto ležišča, kar je potrjeno s certifikatom OKO TEXT STANDARD 100 – »BABY«
  • Trdota ležišča je prilagojena otrokom do 3 leta starosti.
  • Svetujemo da se na vzmetnico namesti jogi rjuha iz našega programa za zibelke in košare.

Sestav: PU pena – poudarek na pravi trdoti ležišča »BABY PRODUKT KLASSE 1«

Opozorilo uporabnikov: Na ležišče za zaščito svetujemo namestitev nepremočljive dvoslojne ali troslojne rjuhe iz našega programa. Nad to rjuho pa povprašajte še za rjuho, ki je namenjena prav za to ležišče.

OPOZORILA! Ne uporabljajte v bližini ognja. Ob prvih znakih poškodbe je potrebno prenehati uporabljati izdelek.

Proizvedeno v Sloveniji. Lastna proizvodnja.

Dodatne informacije

Rok dobave

30.9.2021

Velikost

po meri – pošlji povpraševanje, 85×35 cm, 90 x40 cm

Stroški pošiljanja v Sloveniji znašajo 2,50 EUR za celotno pošiljko.

Vse cene že vsebujejo DDV, razen če je izrecno navedeno drugače. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti.

Nakup brez tveganja:

Zagotovite si nakup naših izdelkov brez tveganja. V kolikor ob prejemu izdelka z njegovo kvaliteto ne boste zadovoljni, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni. Pogoj za to je, da izdelek ne sme imeti znakov uporabe in da se nahaja v original embalaži.

Rok dobave:

Naročeni izdelki bodo dostavljeni na katerikoli naslov na območju Slovenije. Dostavil vam jih bo naš pogodbeni partner Pošta Slovenije. Pri vas bodo dostavljeni že naslednji delovni dan, najkasneje pa v roku treh delovnih dni. Ob odpremi pošiljke boste preko SMS-a obveščeni o dostavi.

Načini plačila:

Plačilo po povzetju:

Pri izbiri plačila »po prevzemu/povzetju« ne pozabite na gotovino, saj paketa ne boste mogli prevzeti brez plačila. Kupnino boste plačali dostavni službi ob dostavi. Pri plačilu po povzetju je potrebno prišteti k naročenemu znesku še +1,05 EUR odkupnine. Tega stroška ni, v kolikor se odločite za drugo obliko plačila.

Plačilo po predračunu:

Pri izbiri »po predračunu« vam bomo poslali predračun s podatki za nakazilo denarja na vaš elektronski naslov, s katerim ste se registrirali kot uporabnik spletne trgovine. Ko bo blago pripravljeno (cca. v 2 delovnih dneh oz. odvisno od dobavnega roka), boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo o dobavljivosti izdelka in nadaljnje napotke za plačilo. Dokler ne prejmete elektronskega sporočila, ne nakazujte kupnine. Takoj po prejetem plačilu bo pošiljka odpremljena.

Plačilo preko sistema Paypal:

Paypal je način plačila s kreditnimi karticami, ki omogoča 100% varnost za kupca. Plačilo je na našem PayPal računu vidno že v roku nekaj minut. V kolikor vašega plačila na naš PayPal račun ne bomo prejeli v roku nekaj dni, vas bomo o tem obvestili na elektronski naslov ali po telefonu na telefonsko številko, ki ste ju pustili ob oddaji naročila.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je shranjena v elektronski obliki na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku s prošnjo na elektronsko pošto ponudnika info@viva-design.si.. Kupec lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče ponudnika na njegovo kontaktno telefonsko številko 030 285 648 ali ga kontaktira preko elektronskega naslova info@viva-design.si..