Set dveh rjuh – Pastel modra in Bela

9.58 28.60

Rok dobave: 1 dan

Rjuha  “Premium kvalitete” je iz 100 % bombaža in prestavlja trpežno napenjalno rjuho.

 

Ni na zalogi
00239
Počisti
Primerjaj

Opis

Otroška napenjalna rjuha Germ Junior je izredno mehka, odlikuje pa jo tudi zelo visoka gostota tkanja (125 g/m2), kar pomeni, da je trpežna in dlje časa ohrani lep videz.

Z elastiko za lažje vpenjanje na ležišče.

Napenjalne rjuhe Germ Junior imajo po celotnem robu elastiko za lažje vpenjanje na ležišče. Napenjalna rjuha se enakomerno napne in se ne mečka. Rjuha z elastiko iz kvalitetnega enobarvnega bombaža se odlično prilagodi ležišču in je prijetna ob dotiku s kožo.

Na voljo za različne dimenzije ležišč!

Otroške napenjalne rjuhe Germ Junior so na voljo v dimenzijah ležišč :

  • Rjuha za košek – dimenzija 40 x 90 cm
  • Rjuha za zibelko – dimenzija 40 x 90 cm
  • Rjuha za otroško posteljico – vzmetnica 120 x 60 cm
  • Rjuha za otroško posteljico – vzmetnica 140 x 70 cm
  • Rjuha za otroško posteljico – vzmetnica 160 x 80 cm
  • Rjuho lahko izdelamo tudi po meri – pošljite povpraševanje na info@viva-design.si

S certifikatom Oeko-Tex Standard 100 za zdravju prijazen izdelek.

Otroške napenjalne rjuhe imajo certifikat Oeko-Tex Standard 100, ker dokazuje, da so narejene iz zdravju prijaznih materialov.

Sestava: 100 % BOMBAŽ

Vzdrževanje:

Bele rjuhe : pralne na 90 stopinj celzija, možnost sušenja v sušilnem stroju (ne uporabljajte kemičnega čiščenja).
Barvne rjuhe : pralne na 40 stopinj celzija, možnost sušenja v sušilnem stroju (ne uporabljajte kemičnega čiščenja).

OPOZORILA! Ne uporabljajte v bližini ognja. Ob prvih znakih poškodbe je potrebno prenehati uporabljati izdelek.

Proizvedeno v Sloveniji. Lastna proizvodnja.

Dodatne informacije

Barva

Bela, Svetlo modra

Rok dobave

1 dan

Vzdrževanje:

Bele rjuhe: pralne na 90 stopinj Celzija, možnost sušenja v sušilnem stroju (ne uporabljajte kemičnega čiščenja).
Barvne rjuhe: pralne na 40 stopinj Celzija, možnost sušenja v sušilnem stroju (ne uporabljajte kemičnega čiščenja).

Uporaba:

Napenjalne rjuhe Germ Junior imajo ob vzglavju in vznožju elastiko, za lažje vpenjanje na ležišče. Napenjalna rjuha se enakomerno napne in se ne mečka. Rjuha z elastiko iz kvalitetnega enobarvnega bombaža se odlično prilagodi ležišču, in je prijetna ob dotiku s kožo. Po uporabi jo enostavno snamete.

Stroški pošiljanja v Sloveniji znašajo 2,50 EUR za celotno pošiljko.

Vse cene že vsebujejo DDV, razen če je izrecno navedeno drugače. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti.

Nakup brez tveganja:

Zagotovite si nakup naših izdelkov brez tveganja. V kolikor ob prejemu izdelka z njegovo kvaliteto ne boste zadovoljni, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni. Pogoj za to je, da izdelek ne sme imeti znakov uporabe in da se nahaja v original embalaži.

Rok dobave:

Naročeni izdelki bodo dostavljeni na katerikoli naslov na območju Slovenije. Dostavil vam jih bo naš pogodbeni partner Pošta Slovenije. Pri vas bodo dostavljeni že naslednji delovni dan, najkasneje pa v roku treh delovnih dni. Ob odpremi pošiljke boste preko SMS-a obveščeni o dostavi.

Načini plačila:

Plačilo po povzetju:

Pri izbiri plačila »po prevzemu/povzetju« ne pozabite na gotovino, saj paketa ne boste mogli prevzeti brez plačila. Kupnino boste plačali dostavni službi ob dostavi. Pri plačilu po povzetju je potrebno prišteti k naročenemu znesku še +1,05 EUR odkupnine. Tega stroška ni, v kolikor se odločite za drugo obliko plačila.

Plačilo po predračunu:

Pri izbiri »po predračunu« vam bomo poslali predračun s podatki za nakazilo denarja na vaš elektronski naslov, s katerim ste se registrirali kot uporabnik spletne trgovine. Ko bo blago pripravljeno (cca. v 2 delovnih dneh oz. odvisno od dobavnega roka), boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo o dobavljivosti izdelka in nadaljnje napotke za plačilo. Dokler ne prejmete elektronskega sporočila, ne nakazujte kupnine. Takoj po prejetem plačilu bo pošiljka odpremljena.

Plačilo preko sistema Paypal:

Paypal je način plačila s kreditnimi karticami, ki omogoča 100% varnost za kupca. Plačilo je na našem PayPal računu vidno že v roku nekaj minut. V kolikor vašega plačila na naš PayPal račun ne bomo prejeli v roku nekaj dni, vas bomo o tem obvestili na elektronski naslov ali po telefonu na telefonsko številko, ki ste ju pustili ob oddaji naročila.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je shranjena v elektronski obliki na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku s prošnjo na elektronsko pošto ponudnika info@viva-design.si.. Kupec lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče ponudnika na njegovo kontaktno telefonsko številko 030 285 648 ali ga kontaktira preko elektronskega naslova info@viva-design.si..