Zložljivo ležišče za prenosno posteljo – ZADNJI KOSI, AKCIJA!

14.99

Rok dobave: 1 dan

Dimenzije: 120 cm x 60 cm x 4 cm

Ni na zalogi
00243
Počisti
Primerjaj

Opis

POUDAREK NA PRAVI TRDOTI LEŽIŠČA 120 x 60 cm x višina 4 cm

  • Prvo ležišče za prenosno posteljo pri katerem smo  skrbno izbrali kvaliteto pene, ki ima pravo trdoto ležišča kar je potrjeno s certifikatom OKO TEXT STANDARD 100 – »BABY«
  • Ležišče je lahko zložljivo in zavzame malo prostora pri hrambi.
  • Prevleka narejena iz 100 % bombaža ki je prav tako certificirano in nosi znak »ZAUPANJE V TEXTIL«
  • Zadrga je otroku za varnost prilagojena
  • Prevleka je snemljiva in pralna na 40 stopinj Celzija
  • Trdota ležišča je prilagojena otroku do 3 leta starosti.
  • Vzdrževanje: pralno na 40 stopinj

Uporabniki svetujejo: Svetujemo, da na zložljivo ležišče namestite nepremočljivo dvoslojno ali troslojno rjuho iz našega programa, saj boste tako najbolje zaščitili ležišče. Prav tako nas lahko vprašate tudi za rjuho, ki je primerna prav za ta model ležišča.

S certifikatom Oeko-Tex Standard 100 gre dokazano za izdelek iz zdravju prijaznih materialov.

Vzdrževanje:

Bela ležišča: pralna na 90 stopinj Celzija, možnost sušenja v sušilnem stroju (ne uporabljajte kemičnega čiščenja).
Barvna ležišča : pralna na 40 stopinj Celzija, možnost sušenja v sušilnem stroju (ne uporabljajte kemičnega čiščenja).

OPOZORILA! Ne uporabljajte v bližini ognja. Ob prvih znakih poškodbe je potrebno prenehati uporabljati izdelek.

Sestava: ZGORNJA  + SPODNJA PLAST 100 % BOMBAŽ, mehak na otip s certifikatom “VAREN TEKSTIL ZA OTROKE”. Polnilo sestavlja pena s poudarkom na pravi trdoti ležišča.

Tako kot blago tudi pena vsebuje certifikat » ZAUPANJE V TEKSTIL « in »BABY PRODUKT KLASSE 1«

Proizvedeno v Sloveniji. Lastna proizvodnja.

Dodatne informacije

IZBERI MOTIV

ENOBARVNA BELA, VOZILA NA BEŽ PODLAGI, VOZILA NA PASTEL MODRI PODLAGI, ZVEZDICE NA SIVI PODLAGI

Velikost

60×120 cm

Rok dobave

1 dan

Vzdrževanje:

Pred pranjem prosim snemite peno iz ležišča.

Bela ležišča: pralne na 90 stopinj Celzija, možnost sušenja v sušilnem stroju (ne uporabljajte kemičnega čiščenja).
Barvna ležišča : pralne na 40 stopinj Celzija, možnost sušenja v sušilnem stroju (ne uporabljajte kemičnega čiščenja).

Uporaba: Zložljivo ležišče ima v notranjosti 3 enakomerne plasti pene. Le te pred pranjem snamete iz ležišča tako, da odprete zadrgo. Po ponovni uporabi vstavite peno v ležišče zaporedoma drugo za drugo in z zadrgo zaprete. Takšno ležišče potem položite v zložljivo transportno posteljico.

Stroški pošiljanja v Sloveniji znašajo 3,50 EUR za celotno pošiljko.

Vse cene že vsebujejo DDV, razen če je izrecno navedeno drugače. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti.

Nakup brez tveganja:

Zagotovite si nakup naših izdelkov brez tveganja. V kolikor ob prejemu izdelka z njegovo kvaliteto ne boste zadovoljni, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni. Pogoj za to je, da izdelek ne sme imeti znakov uporabe in da se nahaja v original embalaži.

Rok dobave:

Naročeni izdelki bodo dostavljeni na katerikoli naslov na območju Slovenije. Dostavil vam jih bo naš pogodbeni partner Pošta Slovenije. Pri vas bodo dostavljeni že naslednji delovni dan, najkasneje pa v roku treh delovnih dni. Ob odpremi pošiljke boste preko SMS-a obveščeni o dostavi.

Načini plačila:

Plačilo po povzetju:

Pri izbiri plačila »po prevzemu/povzetju« ne pozabite na gotovino, saj paketa ne boste mogli prevzeti brez plačila. Kupnino boste plačali dostavni službi ob dostavi. Pri plačilu po povzetju je potrebno prišteti k naročenemu znesku še +1,05 EUR odkupnine. Tega stroška ni, v kolikor se odločite za drugo obliko plačila.

Plačilo po predračunu:

Pri izbiri »po predračunu« vam bomo poslali predračun s podatki za nakazilo denarja na vaš elektronski naslov, s katerim ste se registrirali kot uporabnik spletne trgovine. Ko bo blago pripravljeno (cca. v 2 delovnih dneh oz. odvisno od dobavnega roka), boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo o dobavljivosti izdelka in nadaljnje napotke za plačilo. Dokler ne prejmete elektronskega sporočila, ne nakazujte kupnine. Takoj po prejetem plačilu bo pošiljka odpremljena.

Plačilo preko sistema Paypal:

Paypal je način plačila s kreditnimi karticami, ki omogoča 100% varnost za kupca. Plačilo je na našem PayPal računu vidno že v roku nekaj minut. V kolikor vašega plačila na naš PayPal račun ne bomo prejeli v roku nekaj dni, vas bomo o tem obvestili na elektronski naslov ali po telefonu na telefonsko številko, ki ste ju pustili ob oddaji naročila.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je shranjena v elektronski obliki na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku s prošnjo na elektronsko pošto ponudnika info@viva-design.si.. Kupec lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče ponudnika na njegovo kontaktno telefonsko številko 030 285 648 ali ga kontaktira preko elektronskega naslova info@viva-design.si .