Zračna podloga proti potenju za avtosedež 2/3 – Siva

14.45

Podloga proti potenju nudi vašemu otroku idealno temperaturo, saj omogoča popolno uravnavanje telesne temperature poleti in pozimi.

Zračna podloga proti potenju zmanjšuje pregrevanje otroka med ležanjem.

Ni na zalogi
00178

Ni na zalogi

Primerjaj

Opis

Podloga proti potenju nudi vašemu otroku idealno temperaturo, saj omogoča popolno uravnavanje telesne temperature poleti in pozimi.

Zračna podloga proti potenju tako zmanjšuje pregrevanje otroka med ležanjem.

 

POLETI IMA NA OTROKA HLADILNI UČINEK, V HLADNIH DNEVIH PA GA ŠČITI PRED MRAZOM

Po priporočilu staršev smo razvili posebno široko vzglavje. Otrok ima med uporabo zračne podloge glavico in hrbtišče vedno na zračni podlogi, ta pa zmanjša učinke pregrevanja nanj.

 

Prednosti:

 • zmanjšuje pregretje otroka
 • omogoča optimalno kroženje zraka
 • zaradi posebne strukture bombaža ta vpija odvečno vlago in diha; otrok ima tako enakomerno telesno temperaturo z manjšo možnostjo pregrevanja
 • narejeno za neposreden stik z otroško kožo
 • mehko / nežno na dotik
 • blažilen učinek – debelina podloge  7 mm
 • podloga je higienska in antibakterijska
 • možna uporabna v vseh letnih časih
 • posebno široko vzglavje, otrok ima med uporabo zračne podloge glavico in hrbtišče vedno na zračni podlogi
 • univerzalna oblika se prilega vsaki košari

 

Sestava:

 • Zgornji sloj: 100% posebno zasnovan vpojen BOMBAŽ, nežen na dotik – Certifikat »ZAUPANJE V TEKSTIL«
 • Spodnji sloj: 100% kvaliteten 3190  poliester – 3D zračna struktura

 

Montaža:

 • enostavna montaža
 • namesti se z elastiko v višini ramenskega dela in predela boka
 • preprečuje drsenje

 

Vzdrževanje:

 • odlična vzdržljivost
 • pralna na 40°C

Sestava:

Zgornji sloj: 100% posebno zasnovan vpojen BOMBAŽ – Nežen na dotik s certifikatom »ZAUPANJE V TEKSTIL«
Spodnji sloj: 100% kvaliteten 3190 poliester – 3D zračna struktura

Montaža:

Enostavna montaža – namesti se z elastiko v višini ramenskega dela in predela boka za preprečevanje drsenja.

Vzdrževanje:

odlična vzdržljivost
pralna na 40°C

Stroški pošiljanja v Sloveniji znašajo 2,50 EUR za celotno pošiljko.

Vse cene že vsebujejo DDV, razen če je izrecno navedeno drugače. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti.

Nakup brez tveganja:

Zagotovite si nakup naših izdelkov brez tveganja. V kolikor ob prejemu izdelka z njegovo kvaliteto ne boste zadovoljni, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni. Pogoj za to je, da izdelek ne sme imeti znakov uporabe in da se nahaja v original embalaži.

Rok dobave:

Naročeni izdelki bodo dostavljeni na katerikoli naslov na območju Slovenije. Dostavil vam jih bo naš pogodbeni partner Pošta Slovenije. Pri vas bodo dostavljeni že naslednji delovni dan, najkasneje pa v roku treh delovnih dni. Ob odpremi pošiljke boste preko SMS-a obveščeni o dostavi.

Načini plačila:

Plačilo po povzetju:

Pri izbiri plačila »po prevzemu/povzetju« ne pozabite na gotovino, saj paketa ne boste mogli prevzeti brez plačila. Kupnino boste plačali dostavni službi ob dostavi. Pri plačilu po povzetju je potrebno prišteti k naročenemu znesku še +1,05 EUR odkupnine. Tega stroška ni, v kolikor se odločite za drugo obliko plačila.

Plačilo po predračunu:

Pri izbiri »po predračunu« vam bomo poslali predračun s podatki za nakazilo denarja na vaš elektronski naslov, s katerim ste se registrirali kot uporabnik spletne trgovine. Ko bo blago pripravljeno (cca. v 2 delovnih dneh oz. odvisno od dobavnega roka), boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo o dobavljivosti izdelka in nadaljnje napotke za plačilo. Dokler ne prejmete elektronskega sporočila, ne nakazujte kupnine. Takoj po prejetem plačilu bo pošiljka odpremljena.

Plačilo preko sistema Paypal:

Paypal je način plačila s kreditnimi karticami, ki omogoča 100% varnost za kupca. Plačilo je na našem PayPal računu vidno že v roku nekaj minut. V kolikor vašega plačila na naš PayPal račun ne bomo prejeli v roku nekaj dni, vas bomo o tem obvestili na elektronski naslov ali po telefonu na telefonsko številko, ki ste ju pustili ob oddaji naročila.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je shranjena v elektronski obliki na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku s prošnjo na elektronsko pošto ponudnika info@viva-design.si.. Kupec lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče ponudnika na njegovo kontaktno telefonsko številko 030 285 648 ali ga kontaktira preko elektronskega naslova info@viva-design.si..